INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων έχουν ξεκινήσει, και οι Ελληνίδες έχουν σαρώσει! 

NOMOS Greeks

Με την προ-αγωνιστική περίοδο να έχει τελειώσει και τις ομάδες να μπαίνουν στα ματς των περιφερειών τους, θα θέλαμε να επισημάνουμε μερικές από τις επιτυχίες που είχαν οι Ελληνίδες μας από την αρχή της σεζόν: 

- Η Ειρήνη Γλυνού, ακραία του UIS, έχει μέχρι στιγμής 4 double-doubles, σημειώνοντας την καλύτερη εμφάνιση της εναντίον του Texas A&M Int'l με 21 τελειωμένες επιθέσεις (προσωπικό ρεκόρ) και 19 άμυνες. Επίσης, βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου της σε πόντους και τελειωμένες επιθέσεις, ενώ έχει κατατάξεις και διεθνώς στη NCAA Division 2: 16η σε τελειωμένες επιθέσεις ανά σετ, 21η σε πόντους ανά σετ και 44η σε πόντους συνολικά.

- Η Στέλλα Αντύπα του Eckerd College έχει συμμετάσχει σε κάθε αγώνα της ομάδας της και έχει σημειώσει 3 double-doubles. Κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις της υπήρξε ο αγώνας εναντίον του Saint Leo, όπου κατέγραψε 16 τελειωμένες επιθέσεις, και η νίκη με το Bentley όπου κατέγραψε 18 άμυνες. 

 

- Η Στεφανία Αναγνώστου, ακραία του IUP, έσπασε το προσωπικό της ρεκόρ με 21 τελειωμένες επιθέσεις στην νίκη εναντίον του Saginaw Valley. Επιπλέον, στην νίκη με το Shepherd σημείωσε 18 άμυνες, ο οποίος ήταν ο υψηλότερος αριθμός αμυνών που είχε την φετινή σεζόν.

- Η Χαϊδίτσα Μήλιου του Murray State University, που έχει πάρει μέρος σε κάθε αγωνιστική, έσπασε και εκείνη ρεκόρ με 15 τελειωμένες επιθέσεις  στην νίκη εναντίον του Tennessee State. Βρίσκεται πλέον στην 5η θέση του ομίλου της σε επιθετική αποτελεσματικότητα.

 

- Η Μαριάννα Αναστασιάδη του Oakland City University έφτασε τις 1000 ασίστ στον αγώνα εναντίον του IUS. Στην ίδια νίκη, η νεαρή πασαδόρος σημείωσε double-double με 50 ασίστ (προσωπικό ρεκόρ) και 12 άμυνες. Μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην 6η θέση του ομίλου της σε ασίστ και έχει 4 double-doubles.

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137