INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Το EUROPEAN VOLLEYBALL EXPOSURE της Nomos επιστρέφει!

Τα κορυφαία πανεπιστήμια και προπονητές volleyball των Η.Π.Α. επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από 2 χρόνια απουσίας, για ένα διήμερο γεμάτο ευκαιρίες και εμπειρίες ζωής για τα καλύτερα ταλέντα του Ελληνικού volleyball. H Nomos LLC είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που διοργανώνει volleyball showcases, για ταλαντούχες αθλήτριες οι οποίες έχουν στόχο να κερδίσουν αθλητική υποτροφία σε πανεπιστήμια των Η.Π.Α.

Φέτος στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν αθλήτριες γεννημένες από το 2004 έως και το 2008.

ΠΟΤΕ / ΠΟΥ

Το διήμερο, Κυριακή 26 και Κ. Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, στο American Community Schools (ACS) of Athens

 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Προπονητικό διήμερο με την παρουσία κορυφαίων Αμερικανών προπονητών, οι οποίοι κάνουν scouting για πλήρεις υποτροφίες στα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα των Η.Π.Α., που περιλαμβάνουν διαμονή, διατροφή, διδακτική ύλη, δίδακτρα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μηνιαίο επίδομα.
  • Πλήρη αξιολόγηση αθλητικών και σωματομετρικών χαρακτηριστικών και εκπόνηση αναλυτικής μελέτης για κάθε συμμετέχουσα ενόψει ανώτατων σπουδών και volleyball. 
  • Αγώνες, ασκησιολόγιο, και επιλογή των καλύτερων ταλέντων ανά ηλικιακή κατηγορία. 
  • Ενημέρωση από ειδικούς του χώρου στις Η.Π.Α. (ακαδημαϊκούς, νομικούς, προπονητές). Επιμορφωτικό σεμινάριο με συμμετοχή γονέων. Παρουσίαση των διαφορών και συγκριτική ανάλυση, θεώρηση, και επισκόπηση του Αμερικανικού και Ευρωπαϊκού volleyball από έμπειρους επαγγελματίες καθώς και απόφοιτες και νυν επαγγελματίες που αγωνίστηκαν σε αμφότερα τα ανταγωνιστικά μέτωπα.

ΓΙΑΤΙ

  • Οι προπονητές, οι οποίοι διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη της επιθυμητής υποτροφίας, δίνουν προτεραιότητα στην ζωντανή παρακολούθηση και αξιολόγηση των αθλητριών, αλλά και στην εκ του σύνεγγυς επικοινωνία μαζί τους. 
  • Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία απευθείας γνωριμίας με τον χώρο του πανεπιστημιακού αθλητισμού των Η.Π.Α. και ενημέρωσης των γονέων ως προς το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν τη μετάβαση στις Η.Π.Α. για σπουδές.
  • Η Nomos LLC και οι συνεργάτες της αποτελούν τη μοναδική εταιρία στο χώρο με δεκαετίες υπηρεσίας, τεράστιο εύρος επαφών και σχέσεις ακλόνητης εμπιστοσύνης που έχουν καλλιεργηθεί με αγάπη, μόχθο, συνεχή αγώνα, σκληρή δουλειά και φροντίδα όλων των αναγκαίων λεπτομερειών που απαιτούνται για να είναι σε θέση οι νέοι της χώρας μας με όνειρα, ταλέντο, αξίες και εργατικότητα να κάνουν «στροφή ζωής» για ένα λαμπρό μέλλον.

Το συνολικό ποσό σε υποτροφίες που έχει εξασφαλίσει η NOMOS από 1/9/2022 είναι $41,415,710, ενώ την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023 εξασφαλίστηκε το ποσό ρεκόρ για υποτροφίες αξίας $11,427,813


ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε τι λένε για εμάς.
https://nomosllc.com/about-nomos/testimonials

ΠΩΣ 

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα χρειαστεί να συμπληρώσετε online φόρμα εγγραφής ακολουθώντας τα παρακάτω link.

Στο eve θα συμμετάσχει περιορισμένος αριθμός αθλητριών, κατόπιν αξιολόγησης του ολιγόλεπτου highlight video που περιλαμβάνεται σαν προαπαιτούμενο για την αίτηση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Μαρία Καλαρα, τηλ. 697 3373168

 

ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

 

ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

 

 

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137