INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Εναρκτήριο σφύριγμα για τη σεζόν 2022-2023, με ισχυρότερη παρουσία της Nomos LLC από ποτέ! 

Άλλη μια σεζόν ξεκινάει και η Nomos LLC δίνει ηχηρό παρόν στο πλευρό των παιδιών που ονειρεύονται μία διεθνή ακαδημαϊκή και αθλητική πορεία.

Το 2022 ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά, καθώς προς μεγάλη μας ικανοποίηση κατέγραψε αριθμό ρεκόρ αθλητριών και αθλητών της Nomos LLC που αποφοίτησαν από την Αμερικάνικη εκπαίδευση! Μεγάλο μέρος εξ αυτών επέλεξαν την Nomos Volleyball Pro Agency για να συνεχίσουν αντάξια την πορεία τους στον επαγγελματικό αθλητισμό, ανάμεσά τους οι Ευφροσύνη Αλεξάκου, η Αριάδνη Καθάριου και η Λήδα Κάστανου (Α1 Volleyleague, AO Αιγάλεω). 

Ακολουθούν πάνω από 100 αθλήτριες και αθλητές της Nomos LLC, οι οποίοι φοιτούν στις ΗΠΑ με αθλητικές υποτροφίες, όχι μόνο μόνο στο volleyball, αλλά και σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων, όπως το basketball, τη κολύμβηση, το water polo, το τένις, τη κωπηλασία και πολλά άλλα. 

Κατά τα ειωθότα, πριν την έναρξη της σεζόν το NCAA θα βραβεύσει τις αθλήτριες και αθλητές που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά, ανάμεσά στις οποίες είναι η Ευφροσύνη Μπακοδήμου, η οποία συγκαταλέγεται στην Preseason All-Conference Team του ομίλου CAA. Η Ευφροσύνη ξεκινάει φέτος τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Towson University. 

Η Nomos LLC καλωσορίζει επίσης στον μαγικό κόσμο της Αμερικάνικης εκπαίδευσης και αθλητισμού τρία μέλη της οικογένειάς μας για το οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι: 

Τη Χριστίνα Αρμόνη (Stanford University), τη Καθολική Κουκιά (Franklin Pierce University) και τη Χαϊδίτσα Μήλιου (Murray State University). 

Η ομάδα της NOMOS εύχεται σε όλες και όλους μια εξαιρετική χρονιά που να θυμίζει εποχές πριν την πανδημία, αναμένοντας τρομερές εμφανίσεις, διακρίσεις και τίτλους, με θετικά αποτελέσματα στα στατιστικά και όχι στα self-test! Όπως πάντα, θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια και επιτυχία και ενημερώνοντας μέσω των social media μας!

Καλή αρχή κορίτσια και αγόρια, με υγεία και πολλές επιτυχίες!

 

 

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137