INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Απόβαση... Καθάριου στη Νορμανδία – Νέα σελίδα στο ελληνικό βόλεϊ

kathariou interview

Η NOMOS LLC, η πρώτη και μοναδική εταιρία που δραστηριοποιείται στη Ελλάδα με επίσημη άδεια εκπροσώπησης από την Διεθνή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (FIVB license) ανακοινώνει επισήμως μία από τις πρώτες μεγάλες της επιτυχίες· η διεθνής κεντρικός, Αριάδνη Καθάριου, η οποία μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο St. John’s University, θα αγωνιστεί την επικείμενη σεζόν με την Γαλλική ομάδα από τη Νορμανδία, Évreux Volley Ball.

Η Αριάδνη ανέλυσε τις πρόσφατες εμπειρίες της στην ακόλουθη συνέντευξη: 

Κοιτώντας πίσω στην κολεγιακή σου καριέρα, πως θα περιέγραφες την εμπειρία σου? Πως θα έλεγες ότι αυτή σου η εμπειρία σε έχει διαμορφώσει εντός και εκτός γηπέδου?

Η εμπειρία μου στην Αμερική με βοήθησε να βελτιωθώ πάρα πολύ σαν αθλήτρια. Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη μου χρονιά δεν είχα όσο χρόνο συμμετοχής όσο τις υπόλοιπες σεζόν, αλλά παρόλα αυτά δούλευα πολύ σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια. Η δεύτερη χρονιά στο πανεπιστήμιο μου ήταν πολύ ιδιαίτερη, αφού καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα της Big East Conference. Η τελευταία μου χρονιά, πιστεύω πως ήταν προσωπικά η καλύτερή μου σεζόν, για αυτό και επιλέχτηκα στην ALL BIG EAST TEAM, γεγονός που με βοήθησε στο να συνεχίσω την καριέρα μου επαγγελματικά. 

Εκτός γηπέδου, η εμπειρία μου στην Αμερική δεν ήταν πάντα εύκολη, αν σκεφτεί κανείς ότι ήμουν μακριά από την οικογένειά και τους φίλους μου στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, τα τέσσερα χρόνια αυτά με έκαναν πιο δυνατή σαν άνθρωπο. Σίγουρα, το γεγονός ότι είχα μαζί μου ακόμα μια Ελληνίδα αλλά και φίλη, την Ευφροσύνη Αλεξάκου, με βοήθησε αρκετά. 

 Πες μας δύο λόγια για την τελετή αποφοίτησής σου…

Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία… Μετά από δύο χρόνια, όλα τα πανεπιστήμια ξεκίνησαν να κάνουν τις αποφοιτήσεις ξανά με φυσική παρουσία. Όταν ανέβηκα στη σκηνή και άκουσα το όνομά μου ένιωσα μοναδικά. Αυτό όμως που έκανε τη στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή ήταν το γεγονός ότι ήταν παρούσα η μαμά μου. Μπόρεσα επίσης να της δείξω το πανεπιστήμιό μου και την πόλη, μετά από τόσα χρόνια. 

Πως θα περιέγραφες την εμπειρία σου με το Νόμο?

Δε θα μπορούσα να ζητήσω για κάτι καλύτερο! Ο Τάσος και η Κριστίν με έχουν βοηθήσει σε ότι έχω χρειαστεί, από την πρώτη μέρα. Δεν είχε σημασία τι ώρα μπορεί να ήταν, αν κάτι δεν πήγαινε καλά, ο Τάσος θα μου απαντούσε ακόμα και στις 4 η ώρα το πρωί. Ξέρω ότι πάντα θα έχω την υποστήριξή τους. Και πιστεύω ότι όποια αθλήτρια και να είναι θα κάνουν τα πάντα για να την βοηθήσουν. Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να συνεχίσω τη συνεργασία μου με την ομάδα της Nomos, ξεκινώντας την επαγγελματική μου καριέρα. Αν δεν ήταν η ομάδα της Nomos, δεν θα είχα καταφέρει όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα. 

Με τις ετοιμασίες για το νέο σου ταξίδι, τι είναι αυτό για το οποίο ανυπομονείς περισσότερο?

Σίγουρα το να ξεκινήσω πάλι εντατικές προπονήσεις. Επίσης, ανυπομονώ να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα. Η Γαλλία (και ειδικά η Νορμανδία) είναι μία από τις περιοχές που πάντα ήθελα να πάω να παίξω επαγγελματικά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και δε βλέπω την ώρα να γνωρίσω από κοντά τους προπονητές μου, τις συμπαίκτριές μου και να δω την πόλη (Évreux) για πρώτη φορά. 

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον?

Προς το παρόν, επικεντρώνομαι στη σεζόν με την ομάδα μου στη Γαλλία. Θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι επαγγελματικά για κάποια χρόνια. Πιο μετά θα ήθελα να ασχοληθώ με το sports management και να βρω μια δουλειά βάση του πτυχίου μου, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137