INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Το Αμερικανικά πανεπιστήμια άνοιξαν τις πύλες τους για να υποδεχτούν τους φοιτητές-αθλητές για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2023-24

Πάνω από 150 παιδιά της Nomos LLC θα εκπροσωπήσουν, εκτός από τη χώρα μας, την Βουλγαρία, την Ιταλία, την Κύπρο και τη Λευκορωσία σε 7 διαφορετικά αθλήματα του Κολλεγιακού Αθλητισμού, ενώ ταυτόχρονα θα σπουδάζουν σε μερικά από τα πλέον διακεκριμένα πανεπιστήμια στον κόσμο!

Η αγωνιστική περίοδος του Κολλεγιακού Αθλητισμού διαφέρει για το κάθε άθλημα. Τα πρωταθλήματα του γυναικείου volleyball, του ανώμαλου δρόμου, του ποδόσφαιρου και του water polo αρχίζουν τον Αύγουστο. Ακολουθούν ανδρικό και γυναικείο basketball, η κολύμβηση, και ο στίβος τα οποία αρχίζουν τον Σεπτέμβριο. Η κωπηλασία, το τένις, το αντρικό volleyball και το beach volleyball αρχίζουν τον Ιανουάριο. 

Στην οικογένεια της Nomos LLC προστέθηκαν οι παρακάτω Ελληνίδες και Έλληνες αθλητές:

Στο  volleyball: Ελευθερία Μπάξα (University of Memphis), Βασιλική Παπλωματά (Hillsdale College), Ελπίδα Πιτσιγκώνη (Eastern Kentucky), Παναγιώτης Κουρμούζος (Fairleigh Dickinson University).

Στο  basketball: Μαριαλένα Τριανταφύλλη (Syracuse), Ζένια Παλάσκα (University of Vermont), Χρυσή Γκουζέλου (SUNY at Buffalo), Έρη Μπλιθικιώτη (University of California San Diego), Θεώνη Τσάμη (University of California Davis), Κωνσταντίνα Μαντζιώρη (Purdue University in Fort Wayne),Αναστασία Δροσούνη (University of California Berkeley),  Ελένη Στεφανάκη (William Penn University), Ιωάννα Στεφανάκη (Idaho State University), Χρήστος Παλκογιάννης (California Institute of Technology), Δημήτρης Γεωργακόπουλος (Carthage College), Νίκος Γεροκώστας (Miami Dade College). 

Στην κωπηλασία η Χριστίνα Παπαϊωάννου (Harvard). 

Όπως γνωρίζουμε, η Nomos LLC βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών καθ' όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους. Φέτος, θα συνεχίσουν τις σπουδές τους με μεταπτυχιακά διπλώματα, τα οποία καλύπτονται από υποτροφίες, οι Δήμητρα Τζιαρλή,  Έλενα Καρακάση, Σταυρούλα Παπάζογλου,  Αναστασία Γαλανού,  Μαρίνα Μαρκάκη,  Έλενα Λεονταρίδου, Ζωή Σερολλι, Ιωάννα Γεωργατζή, Σοφία Γκρίτζαλη, Ιωάννα Κριμίλη και Δημήτρης Κλωναράς.

Η Nomos LLC κατάφερε να εξασφαλίσει για τη φετινή χρονιά υποτροφίες ρεκόρ, ύψους $12,508,200, για τα παιδιά που εκπροσωπεί με αποτέλεσμα το χρηματικό σύνολο υποτροφιών τα τελευταία χρόνια να έχει φτάσει τα $53,923,910.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους μια εξαιρετική χρονιά και όπως πάντα, θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια και επιτυχία και ενημερώνοντας μέσω των social media μας!

Καλή αρχή κορίτσια και αγόρια, με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137