INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

The story of Irem Ucar

I started playing volleyball in 2008. I played volleyball in Arkas Sports Club for 4 years. Behind our club jerseys there was a saying "Everything starts with imagination". My dream started at that time. I have always worked hard and without getting tired to do my favorite sport, volleyball.

That year, Izmir in Turkey was the champion. In 2012, Rota College High School gave a 4-year scholarship for my high school education. This way I was transferred there. I played for 5 years in the School team and the 1st league team. I’ve had many championships in Turkey both with school and club team. I was invited three times and joined Turkey’s national team.

irem ucar 1

In Turkey, women's volleyball is a very successful sport. There is a league of high quality and very competitive. Our club and national teams get to do very well internationally.

My US adventure started when Nomos LLC called me and invited me to the European Volleyball  Exposure (EVE) Camp in Greece. It was a beautiful camp and my USA adventure started. I was very excited to reach my dreams.

My expectation about college sports in the USA; I wanted to get good training and improve myself more in volleyball by working hard.

irem ucar 2

The Big 12 league we play here is a very high quality and competitive league.

Our fans are always there by our side in all our matches. Nomos LLC, I first recognized in the internet, FB, Whatsapp, and Instagram.

I first met Nomos people at the camp in Greece. They welcomed me from the very first time I went there. The camp was very nicely spent in a full family atmosphere. I never felt lonely, because they were always there for me. They were very interested in covering all my needs.  I met very nice people and friends. I would like to thank everyone.

irem ucar 3

Looking at US schools; my choice was influenced by the quality of the league played. I am very happy with the fact that my coaches and teammates have helped me in all aspects of interest and that is what I liked the most from TCU. It made me adapt more quickly. I love them all and work hard to succeed.


(in turkish)

Voleybola 2008 yılında başladım.İZMİR Arkas spor klübünde 4 yıl voleybol oynadım.Klüp tişörtlerimizin arkasında(Herşey hayal etmekle başlar)yazıyordu.Benimde hayalim o zaman başladı.Yurt dışında eğitim görmek ve çok sevdiğim voleybol sporunu yapmak.Bunu başarabilmek için her zaman çok çalıştım.Yılmadan,bıkmadan yorulmadan hep çalıştım.4 yıl hep İzmir şampiyonu olduk.İzmir karmasına seçildim.O yıl İzmir karmasıyla Türkiye şampiyonu olduk.2012 yılında Rota Koleji lise eğitimim için 4 yıl burs verdi.Bende oraya transfer oldum.Okul takımı ve 1.lig takımında 5 yıl oynadım.Okul ve klüp takımında birçok Türkiye dereceleri ve şampiyonluklar yaşadım.Üç defa Türkiye milli takımına davet edildim ve katıldım.

Türkiye de voleybol bayanlarda oldukça başarılı bir spor dalıdır.Çok kaliteli ve çekişmeli bir lig bulunmaktadır.Klüp ve milli takımlarımız iyi dereceler almaktadır.

Benim ABD maceram Nomos llc.beni arayarak Yunanistan da yapılacak Avrupa voleybol kampına davet ile başladı.Güzel bir kamp ve sonrasında ABD maceram başlamış oldu.Çok istediğim hayallerime ulaşıyor olmak çok heyecanlıydı.

irem ucar 4

ABD deki kolej sporları ile ilgili beklentim; güzel bir eğitim almak ve çok çalişarak voleybolda kendimi daha çok geliştirmek istiyorum.Burada oynadığımız Big 12 ligi çok kaliteli ve çekişmeli bir lig.Güzel ve mücadele dolu kaliteli maçlar yapıyoruz.Taraftarlarımız tüm maçlarımızda bizi yalnız bırakmıyorlar.

Nomos u ben internette istagram ve watsap ortamında ilk tanıdım.Bana ilk oradan ulaşım sağlandı.

EVE ile ilk Yunanistan kampında tanıştım.Beni oraya ilk gittiğimden itibaren çok iyi karşıladılar.Kamp çok güzel tam bir aile ortamı içinde geçti.Kendimi hiç yalnız hissetmedim.Çünkü onlar herzaman yanımdaydılar Çok yakından ilgilendiler.Oradaki her türlü ihtiyacımı (konaklama,yemek,ulaşım vs.)karşıladılar.Çok güzel insanlar ve arkadaşlarla tanıştım.Herkeze çok teşekkür etmek isterim.                               

ABD deki okullara bakarken;okulun bana verdiği imkanlarına bir de okul takımının oynadığı ligin kalitesi benim tercihimde etkili olmuştur.                            

TCU da benim en çok hoşuma giden;bana ilk geldiğim günden itibaren koçlarımın ve takım arkadaşlarımın bana gösterdiği ilgi alaka her konuda bana yardımcı olmaları beni çok mutlu etti.Daha çabuk adapte olmamı sağladı.Hepsini çok seviyorum ve başarılı olabilmek için daha çok çalışıyorum.Hoşçakalın.

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137