INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Γαλανόλευκα τα MIVA και Big West Tournaments! Μανδηλάρης All-MIVA First Team! Όχι Παρασκευή και 13, αλλά Μούχλιας και 31!

mouxlias mandilaris

Με γεύση… Ελλάδας τα τουρνουά των MIVA και Big West, με Μανδηλάρη και δίδυμο Μούχλια-Χάκα να τα φιλοξενούν στις έδρες τους! Μετά από μία εκπληκτική τελευταία σεζόν, ο Μανδηλάρης δίκαια παρέλαβε το βραβείο της All-MIVA First Team! 4 μήνες σεζόν δεν του έφταναν να σπάει ρεκόρ, ήθελε να αφήσει το σημάδι του ο Μούχλιας στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν, και να σπάσει άλλα 2 με 31 τελειωμένες επιθέσεις και 5 μπλοκ!  

Δημήτρης Μούχλιας & Σπύρος Χάκας
Και το Hawaii University στο τουρνουα της Big West! Καταλήγοντας στην 2η θέση του ομίλου τους με 22 νίκες και 5 ήττες (7-3 Big West) και ολοκληρώνοντας την κανονική σεζόν τους με 2 νίκες επί του UC Irvine, οι Rainbow Warriors αναμένουν το Tournament που θα διεξαχθεί στην έδρα τους. Στις τελευταίες αγωνιστικές οι Ελληνο-Χαβανέζοι είχαν, για άλλη μια φορά, 2 πολύ καλές εμφανίσεις με τον Μούχλια να σπάει πάλι ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα στην 1η αναμέτρηση στις 15 Απριλίου, ο διαγώνιος Μούχλιας σημείωσε 13 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο, 2 μπλοκ σόλο, 2 μπλοκ ασίστ και 4 άμυνες, ενώ ο ακραίος Χάκας είχε 8 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 2 άσσους και 6 άμυνες. Στις 16, στο φινάλε της κανονικής σεζόν, με νίκη-θρίλερ 3-2, και οι δύο ομάδες πρόσφεραν τρομερό θέαμα. Ο Μούχλιας όντας 1ος σκόρερ, έσπασε ρεκόρ με 31 τελειωμένες επιθέσεις, 51% ποσοστό επιθετικής αποδοτικότητας, 2 άσσους, 4 άμυνες και άλλο ένα ρεκόρ 5 μπλοκ! Ο Χάκας σημείωσε 16 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 1 άσσο, 4 μπλοκ ασίστ και 3 άμυνες. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
21-23/4 με Big West Tournament 

Άγγελος Μανδηλάρης 
Η κορυφαία ομάδα της Midwestern Intercollegiate Volleyball Association, το Ball State του Μανδηλάρη, επικράτησε για άλλη μια φορά το βράδυ του Σαββάτου καθώς κέρδισε με 3-0 επί του #8 της MIVA, των Quincy Hawks, στα προημιτελικά του MIVA Tournament! Με αυτήν την νίκη οι Cardinals σημάνουν την 2η συνεχόμενη χρονιά που παίρνουν το εισιτήριο για το τουρνουά και πλέον προετοιμάζονται για τους προημιτελικούς. Ο Μανδηλάρης, ο οποίος πήρε το βραβείο του All-MIVA First Team,  σημείωσε 10 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο, 3 μπλοκ ασίστ και 4 άμυνες. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
20/4 με Lewis
23/4 MIVA Tournament Finals 

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137