INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Τυχερό 17 για την Μπάκα! Το πρώτο double-double της Τσελέπη! Η Καρακάση έχει λύση για όλα!

baka karakasi tselepi

Τα double-double πέφτουν βροχή για τις Ελληνίδες διεθνείς που λάμπουν στα Αμερικάνικα γήπεδα! Η Έλενα Μπάκα πρόσθεσε άλλο ένα double-double στο βιογραφικό της, το τυχερό 17, έπειτα από την εξαιρετική της εμφάνιση εναντίον του San Jose State με 17 τελειωμένες επιθέσεις και 17 άμυνες. Η Γεωργία Τσελέπη είχε το πρώτο double-double της Αμερικάνικης καριέρας της στις 3 Σεπτέμβρη εναντίον του Hartford με 13 τελειωμένες επιθέσεις και 17 άμυνες! Η τεταρτοετής Έλενα Καρακάση είχε, για άλλη μια φορά, μια αξιοσημείωτη εμφάνιση και έχει συμβάλλει σημαντικά στο 6 στα 6 για το Syracuse! 

Έλενα Καρακάση
Το Πανεπιστήμιο τoυ Syracuse είχε την Ελληνίδα πασαδόρο να ηγείται στις ασίστ  για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και να οδηγεί την ομάδα της στο απόλυτο 3 στα 3. Το Syracuse University  πέτυχε την πρώτη νίκη της εβδομάδας κόντρα στο Quinnipiac (3-0) των Ζαμπάτη- Τσελέπη, με την Καρακάση να μοιράζει 36 ασίστ, 2 επιθέσεις και 3 άμυνες. Η δεύτερη νίκη της εβδομάδας ήρθε αφού το Syracuse σημείωσε νίκη 3-0 επί του Yale. Η Ελληνίδα πασαδόρος έκανε εκπληκτικό παιχνίδι κάνοντας νταμπλ-νταμπλ με 33 ασίστ, 12 άμυνες, 3 επιθέσεις, 1 μπλοκ. Η τελική νίκη για την ομάδα της Καρακάση ήταν εναντίον του Χάρτφορντ (3-0) όπου η Καρακάση  κατέγραψε 22 ασίστ, 3 επιθέσεις  και 6 άμυνες.

Επόμενες Υποχρεώσεις:
09/09 με Iowa University
10/09 με Iowa State
11/09 με Ball State

Έλενα Μπάκα 
Με ακόμα ένα double-double για τη φετινή σεζόν η Μπάκα! Η Ελληνίδα παίκτρια και η ομάδα της στο St. Mary’s College είχε μία ήττα και μία νίκη στο δεύτερο τουρνουά της χρονιάς. Στις 3 Σεπτεμβρίου εναντίον του San Jose State, η ομάδα της Μπάκα υπέστη ήττα παρά την εξαιρετική εμφάνιση της Μπάκα με 17 τελειωμένες επιθέσεις και 17 άμυνες. Στις 4 Σεπτεμβρίου εναντίον του  Sacramento State η Μπάκα είχε 8 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο και 9 άμυνες, οδηγώντας την ομάδα της σε νίκη. 

Επόμενες Υποχρεώσεις:

10/09 με CSU Bakersfield
11/09 με Utah State

Όλγα Ζαμπάτη/Γεωργία Τσελέπη 

Το Quinnipiac της Ζαμπάτη και Τσελέπη αντιμετώπισε καλούς αντιπάλους στο δεύτερο Σαββατοκύριακο αγωνιστικής, σημειώνοντας τρεις ήττες εναντίον των Syracuse, Hartford και Yale. Στις 3 Σεπτεμβρίου εναντίον του Syracuse, η Τσελέπη είχε 4 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο και 2 άμυνες. Την ίδια ημέρα στο παιχνίδι εναντίον του Hartford, η Τσελέπη είχε καταπληκτική εμφάνιση αφού σημείωσε το πρώτο της double-double με 13 τελειωμένες επιθέσεις και 17 άμυνες, ενώ η Ζαμπάτη είχε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο και 3 άμυνες στο ίδιο παιχνίδι.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

10/09 με UMBC Invitational
11/09 με UMBC Invitational

Εμμανουέλα Χριστοδούλου

Η πρωτοετής Ελληνίδα ακραία την Παρασκευή 3/9 είχε καταπληκτική εμφάνιση και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της με νίκη 3-0 απέναντι στο Otero Junior College με 13 τελειωμένες επιθέσεις! Την ίδια μέρα το Hutchinson Community College κατάφερε ακομα μια σερί νίκη απέναντι στο North Plate Community College (3-2) με την Μελίνα να συνεχίζει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και  την επόμενη ημέρα η κούραση έφερε 2 ήττες απέναντι στο McCook Community College (3-1) και τις πρωταθλήτριες του Iowa Western Community College (3-0). 

Επόμενες υποχρεώσεις:

6/9 με Butler Community College 

Ζωή Φάκη

Παρότι το Σαββατοκύριακο είχε αρνητικό πρόσημο για την Ελληνίδα ακραία, καθώς το  San Diego State University, έχασε από το  Pepperdine και το Kansas State με το ίδιο σκορ (3-1), η Ελληνίδα ακραία είχε για άλλη μία εβδομάδα υψηλά στατιστικά και ηγήθηκε της ομάδας της, οδηγώντας την στην  με νίκη 3-0 σκορ με το UC Santa Barbara. Η Φάκη σημείωσε διψήφιο νούμερο σε επιθέσεις τόσο με το UCSB (12 τελειωμένες επιθέσεις, 1 μπλοκ και 9 άμυνες)  όσο και με το Kansas State  (13 επιθέσεις, 2 άσσους και 7 άμυνες) ενώ με το Pepperdine  είχε 5 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 7 άμυνες. 

 Επόμενες υποχρεώσεις
10/9  με UCLA 

Ευφροσύνη Αλεξάκου - Αριάδνη Καθάριου
Την πρώτη νίκη της “κόκκινης θύελλας” απέκτησαν οι δύο ελληνίδες την Παρασκευή το πρωί απέναντι στο Albany με 3-1 σκορ. Η ελληνίδα ακραία αγωνίστηκε στην πίσω ζώνη και είχε 8 άμυνες. Η Καθάριου είχε 5 επιθέσεις και 6 μπλοκ. Την ίδια μέρα ήρθαν αντιμέτωπες με το Cornell όπου η Αλεξάκου είχε 10 άμυνες  και η Καθάριου είχε 4 επιθέσεις και 8 μπλοκ. Στο κλείσιμο αυτού του τουρνουά το St. John’s University ήρθε με 3-1 νίκη στο σκορ ενάντια του  Colgate University και η Ευφροσύνη έφτασε στο πρώτο της  double-double με 16 επιθέσεις, 15 άμυνες, 1 άσσο και 1 μπλοκ. Η ελληνίδα κεντρικός ειχε 6 τελειωμένες επιθέσεις και 3 μπλοκ.

Επόμενες υποχρεώσεις:
7/9 με LIU

Μαριαλένα Μπαμπίρη

Το κολέγιο Lyon της Μαριαλένας Μπαμπίρη είχε 2 νίκες αυτήν την εβδομάδα και κατέγραψε εντυπωσιακές νίκες με 3-0 έναντι του Jarvis Christian και του Centenary College. Η Μαριαλένα Μπαμπίρη βοήθησε σημαντικά την ομάδα της έχοντας 8 τελειωμένες επιθέσεις σε συνδυασμό με 1 ασίστ, 6 άμυνες και 2 άσσους. Δυστυχως  το πανεπιστήμιο της Ελληνίδας κεντρικού ηττήθηκε από το Bethel, το MACU και το κολέγιο των Ozarks παρα τις δυνατές εμφανίσεις της τεταρτοετους κεντρικού. Σε αυτά τα παιχνίδια η Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε  15 τελειωμένες επιθέσεις, 3 άσσους και 3 άμυνες.

Επόμενες Υποχρεώσεις:
07/09 με College of Ozarks 
09/09 με Crowley's Ridge College
12/09 με Philander Smith College

Ιωάννα Γεωργατζή
To Azusa Pacific κατέγραψε 1 νίκη  αυτήν την εβδομάδα. Η ομάδα της Γεωργατζή σημείωσε νίκη κόντρα στο πανεπιστήμιο California State Los Angeles με 3-2, η επιθετικός βοήθησε τους Λύκους του Azusa στα κρίσιμα σημεία. Το Azusa Pacific όμως γνώρισε την ήττα  από τον Simon Fraser, το Πανεπιστήμιο Regis και το California San Bernardino. Η επιθετικός κατέγραψε 5 τελειωμένες  επιθέσεις  και 2 άμυνες.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

 09/09 με Northwest Nazarene
09/09 με Stanislaus State
10/09 με Cal State San Marcos

Ηρώ Χούντα- Ζωή Σερόλι
Το University of Wisconsin Green Bay είχε μια νικηφόρα εβδομάδα αφού είχε δύο νίκες σε 3 παιχνίδια. Στα παιχνίδια που έληξαν υπέρ του Green Bay, οι Ελληνίδες παίκτριες προσέφεραν σημαντική βοήθεια στην ομάδα τους, έτσι οι Φοίνικες κέρδισαν το Texas Southern University και το ACU. Η Ηρώ Χούντα είχε 9 άμυνες, 1 ασίστ και 1 άσο. Η Ζωή Σερόλι είχε 6 άσσους και 7 άμυνες. Παρά τις καλές εμφανίσεις οι Green Bay Phoenix ηττήθηκαν από το New Mexico University. Η Ηρώ Χούντα σημείωσε 6 πόντους, προερχόμενοι από 5 επιθέσεις και 1 άσο συνοδευόμενη από 7 άμυνες. Η Ζωή Σερόλι κατέγραψε 1 άμυνα στο ίδιο παιχνίδι.

 Επόμενες Υποχρεώσεις:

10/09 με Drake University
10/09 με Montana University
11/09 με North Dakota 

Ναυσικά Παπαβασιλείου
Το University of Mount Olive πήρε τη 2η θέση στο τουρνουά του VSU αυτό το Σαββατοκύριακο. Το UMO κατέγραψε 2 νίκες εναντίον του Πανεπιστημίου Salem και του Virginia State University και μία ήττα έναντι του Πανεπιστημίου Georgian Court. Η Ελληνίδα επιθετικός  κατέγραψε 4 τελειωμένες επιθέσεις και 3 άμυνες.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

08/09 με Catawba College
10/09 με Shaw University
14/09 με Shaw University

Αρετή Τσιρικάκη 
Την πρώτη της εμφάνιση στα Αμερικανικά γήπεδα έκανε η Αρετή Τσιρικάκη και  βοήθησε το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ να πάρει δύο καθαρές νίκες  απέναντι στο Πανεπιστήμιο Oneonta και το Madeline College ενώ δεν τα κατάφεραν απέναντι  στο κολέγιο Smith και λύγισαν στο 5ο σετ(2-3).Η  Ελληνίδα ακραία άφησε καλές εντυπώσεις σημειώνοντας 10 τελειωμένες επιθέσεις, 13 άμυνες και 1 άσο συνολικά.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

10/09 με SUNY Brockport
11/09 με Ithaca College
11/09 με Thiel College

Ευφροσύνη Μπακοδήμου
Την Παρασκευή 3/9 το Towson University ήρθε αντιμέτωπο με το Loyola University Maryland και σημείωσε νίκη 3-2. Η ελληνίδα ακραία σημείωσε 7 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 12 άμυνες. Την επόμενη μέρα έπαιξαν αντίπαλες με το Princeton University και η Μπακοδήμου σημείωσε 13 επιθέσεις, και 12 άμυνες. Την Κυριακή και τελευταία μέρα, το Towson University ήρθε αντιμέτωπο με το Morgan State University με νίκη 3-0. Η ελληνίδα ακραία ειχε 5 τελειωμένες επιθέσεις, 1 μπλοκ και 3 άμυνες. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
10/9 με Lehigh University

Έλενα Λεονταρίδου:
Το Providence College ήρθε αντιμέτωπο την Παρασκευή 3/9 με το Sienna College και σημείωσε νίκη 3-1. Η ελληνίδα κεντρικός είχε 2 επιθέσεις και 2 μπλοκ.

Επόμενες υποχρεώσεις:
8/9 με Merrimack College. 

Ειρήνη Γλυνού 
Το βάπτισμα του πυρός για την πρωτοετή Ειρήνη Γλυνού με το University of South Alabama ήρθε με νίκη απέναντι  στο UNC Asheville στις 3/9.  Η Αθηναία ακραία σημείωσε 3 επιθέσεις, 1 άσσο, 2 μπλοκ και 3 άμυνες σημειώνοντας την παρθενική της εμφάνιση στο Αμερικάνικο κολεγιακό πρωτάθλημα. Την επόμενη μέρα η ομάδα του University of South Alabama ηττήθηκε 2-3 από το πανεπιστήμιο Valparaiso με την Γλυνού να έχει μικρή συμμετοχή.

Επόμενες υποχρεώσεις:
10/9 με Southern Miss 

Ιωάννα Χαριτωνίδη 

Η Χαριτωνίδη και το UTRGV σημείωσε τρεις ήττες το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Cowtown Classic τουρνουά, εναντίον των UMBC, TCU και Nicholls. Η Ελληνίδα παίκτρια είχε συμμετοχή και στα τρία ματς. Στις 2 Σεπτεμβρίου εναντίον του UMBC είχε 9 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους και 12 άμυνες, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα εναντίον του TCU είχε 3 τελειωμένες επιθέσεις και 2 άμυνες. Στις 3 Σεπτεμβρίου, εναντίον του Nicholls, η Χαριτωνίδη σημείωσε 2 τελειωμένες επιθέσεις και 9 άμυνες αλλά είχε πολύ υψηλά ποσοστά στην υποδοχή.  

Επόμενες υποχρεώσεις:

09/09 με Louisiana
10/09 με Incarnate Word
11/09 με Texas Southern

Έλενα Γκιούρδα 

Το πανεπιστήμιο της Γκιούρδα (Coastal Georgia) είχε τέσσερις  καθαρές νίκες (3-0) στο Captain Jack Volleyball Quad τουρνουά με τη βοήθεια της Ελληνίδας παίκτριας και της συμμετοχής της στους αγώνες. Στις 3 Σεπτεμβρίου εναντίον Point University και University of Pikeville η Γκιούρδα σημείωσε 6 τελειωμένες επιθέσεις και 10 άμυνες συνολικά. Στις 4 Σεπτεμβρίου εναντίον των Bryan College και University of Pikeville η παίκτρια είχε 2 τελειωμένες επιθέσεις και 2 άμυνες.

Επόμενες υποχρεώσεις:

08/09 με St. Andrews University   
11/09 με Savannah State University
11/09 με Wesleyan College

Ελισάβετ Παπαγεωργίου

Το Eastern Illinois και η Παπαγεωργίου σημείωσαν μία ήττα και μία νίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Ελληνίδα παίκτρια είχε συμμετοχή κυρίως στην πίσω ζώνη, έχοντας 5 άμυνες. 

Επόμενες Υποχρεώσεις:

10/09 με Southern Illinois
10/09 με Alabama State  
11/09 με USC Upstate 

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137