INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Ζωή Φάκη και το ταξίδι στ’ όνειρο συνεχίζεται!

zoi faki

Συγχαρητήρια στη Ζωή που αποφάσισε να συνεχίσει τη διαδρομή της στο κολεγιακό βόλεϊ της Αμερικής με Μάστερ στο πανεπιστήμιο του San Diego στο business Administration.


Χρειάστηκαν 5 χρόνια στο πανεπιστήμιο του Pittsburgh για να πάρει το πτυχίο της στο Bachelor of Science και να καταφέρει στην τελευταία της χρονιά να πανηγυρίσει την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Αμερικής. Η Αθηναία αθλήτρια που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον ΦΟΙΒΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ και πέρασε από μεγάλες ομάδες της Ελλάδας (ΑΕΚ και ΠΑΝΙΩΝΙΟ) δούλεψε πολύ σκληρά φτάνοντας στην Αμερική και κατάφερε να υπερνικήσει πολλά εμπόδια και να σταθεί ψηλά!


Δε την λύγισε ούτε ο σοβαρός τραυματισμός της και συνέχισε να δουλεύει για να επανέλθει στα γήπεδα ακόμα πιο δυνατή! Οι πολύωρες προπονήσεις και το απαιτητικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της την πείσμωσαν για να βάζει τον ένα στόχο πιο ψηλά από τον άλλο και να τα καταφέρνει τόσο εντός γηπέδων όσο και ακαδημαϊκά. Συνέχισε να ονειρεύεσαι Ζωίτσα! «Ένα όνειρο η Ζωή μας, κι εμείς ταξιδιώτες της ζωής».

 

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137